LITERE VOLUMETRICE

Una dintre cele mai apreciate și eficiente modalități pentru a vă evidenția afacerea sunt literele volumetrice. Acestea sunt vizibile atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, iar varietatea de stiluri, culori și iluminare vă permite să faceți alegerea potrivită pentru afacerea dumneavoastră.

STANDARD

Fețele literelor volumetrice de tip standard sunt realizate din plexiglas (masă plastică transparentă incasabilă), fiind iluminate cu neon, închise într-o ramă de aluminiu cu spate din aluminium/komatex. Grafica aplicată pe fațeta acestora poate fi plotată cut&print.

OPEN FACE

Litere volumetrice create fără faţă, sau cu o faţă transparentă din plexiglas, lăsând sistemul de iluminare la vedere. Sistemul de iluminare poate fi aplicat pe contur sau în interiorul literelor. Iluminarea acestor litere se realizează prin tuburi cu gaz spectral (neon).

REVERSE

Litere volumetrice cu masca luminoasa, sunt opusul literelor volumetrice standard. Faţa acestora este opacă, realizată din plexiglas (masă plastică transparentă incasabilă) sau PVC, iar spatele este gol, sau acoperit cu plexiglas transparent. În acest mod lumina iese subtil prin exteriorul acestora proiectându-se pe fondul architectural unde este aplicată. Pe lumina naturală acestea se comportă ca niște litere clasice, noaptea efectul reverse sporind însă gradul de atracție , printr-un subtil joc de lumină și umbră.

LITERE DIN SPUMĂ

Realizate din polistiren extrudat, sunt usor de realizat, economisind timp si bani.Se pot implementa diverse forme de grafica, vopsirea acestora facandu-se cu materiale acrilice ce au o uscare rapida, respectiv o deosebita rezistenta in timp chiar si la exterior.

LITERE DIN KOMATEX

Literele din komatex sunt uşor de realizat și pot fi acoperite cu folie sau vopsea. Se utilizează în outdoor cât și indoor. Litere și sigle volumetrice realizate prin termoformare.

NEON

Printr-un impact vizual puternic pe timp de noapte, acesta se detașează și reliefează prin multitudinea de forme ce i se pot aplica sau pe care le poate lua. De la linii drepte până la linii complexe ce reproduc fidel și mai ales prin lumina, logo-ul, elementul dorit.

STANDARD

Fețele literelor volumetrice de tip standard sunt realizate din plexiglas (masă plastică transparentă incasabilă), fiind iluminate cu neon, închise într-o ramă de aluminiu cu spate din aluminium/komatex. Grafica aplicată pe fațeta acestora poate fi plotată cut&print.

CASETE
LUMINOASE

Casetele luminoase sau firmele luminoase sunt realizate atât din poliplan, cât și din folie autocolantă lipită pe plexiglas sau policarbonat. Casetele luminoase se realizează pornind de la o formă standard (paralelogram), având marginile plane cât şi curbe sau profilate, cu o simplă față, dublă față, unghiulare, sau orice altă formă geometrică proiectată.

SIMPLĂ FAȚĂ

Casetele luminoase cu față simplă au o singură față vizibilă, confecţionată dintr-un material translucent pe care este reprodusa grafica plotată.

DUBLĂ FAȚĂ

Casetele luminoase cu față dublă au ambele fețe vizibile, prinse într-o consolă, perpendiculară pe suport.

CASETE CU DIMENSIUNI FOARTE MARI / ROOFTOP-URI

Acest tip de reclamă outdoor permite combinarea la scară a diferite produse publicitare: casete luminoase, litere volumetrice de orice tip, iluminare, etc. în funcție de proiectul propus de către designer.